chrome firefox opera safari iexplorer

Активісти на Грушевського не згодні з перемир'ям, але дозволили загасити шини

23 січня 2014 о 13:57

Протестувальники на Грушевського дослухались до закликів Віталія Кличка утриматись від активних дій та оголосити перемир'я до 20-ї години вечора, повідомляє кореспондент ТСН.

Хоча, далеко не всі згодні з цим перемир'ям. Більшість опитаних біля барикад наполягають на продовженні протистояння.

Після Віталія Кличка на Грушевського завітав Юрій Луценко і повідомив, що «не бачить сенсу битись головою об стіну». Головною умовою до влади назвав скасування новоприйнятих скандальних законів.

Споруджені демонстрантами барикади залишаються, люди стоять впритул до них і спостерігають за спецпризначенцями, які стоять приблизно у п'ятдесяти метрах по той бік барикад.

На місці подій спокійно, не чути пострілів чи вибухів, також не лунає звичний вже «музичний супровід» з боку демонстрантів — биття палицями по бочках.

Нагадаємо, сьогодні, 23 січня, опозиція буде домовлятися про скасування законів, прийнятих 16 січня, про відставку уряду, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і дострокові вибори до Верховної Ради.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути