chrome firefox opera safari iexplorer

Доброчинців запрошують до участі у ІІ Національному конкурсі «Благодійна Україна»

16 січня 2014 о 10:36

10 лютого 2014 року спливає термін подачі заявок на Другий Національний конкурс «Благодійна Україна». Конкурс, оголошений Асоціацією благодійників України, має на меті відзначення кращих українських благодійників і найбільш ефективні благодійні ініціативи.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Переможців визначатимуть в одинадцяти основних і трьох спеціальних номінаціях:

Благодійник: компанія – великий бізнес.
Благодійник: компанія – середній бізнес.
Благодійник: малий бізнес (в т.ч. фізична особа – підприємець).
Благодійник: фізична особа.
Благодійник: «зірка» бізнесу, спорту, мистецтва.
Благодійник: загальноукраїнський (в тому числі міжнародний) благодійний фонд (організація).
Благодійник: регіональний благодійний фонд (організація).
Благодійник – неурядова організація.
Благодійник: дитяча або молодіжна організація (спільнота).
Народний благодійник.
Благодійна акція року.

Спеціальні номінації:

Ефективне використання благодійної допомоги.
Благодійність у медіа.
Інновації в благодійності.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заповнену конкурсну заявку надсилати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 10 лютого по 10 березня 2014 року. Планується, що церемонія нагородження переможців пройде 21 березня 2014 року в Києві у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал».

Телефон Оргкомітету: (044) 537-12-80.

Додала Катерина Зоркіна

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути