chrome firefox opera safari iexplorer

Християнська громада Майдану звертається до Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира

24 січня 2014 о 15:45

Народному депутату Миколі Томенку представники християнської громади Майдану передали звернення до Митрополита Київського і всієї України Володимира. Микола Томенко поінформував, що на Майдані, у палатці, де розташовано його громадську приймальню, проходить збір підписів під зверненням представників християнської громади Майдану, яке буде передано Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Володимиру.

Подаємо текст звернення:

Високопреосвященний Владико!

До Вас звертається християнська громада Майдану та всі небайдужі до долі України віруючі християни усіх конфесій.
Просимо Вашої духовної допомоги в скрутний для нашої Батьківщини час, коли на вулицях Києва ллється кров, гинуть люди і насилля дійшло межі.

Благаємо Вас втрутитись у ситуацію та вплинути на керівництво держави, тому що вони ходять саме до Вашої церкви (УПЦ МП). Цим Ви здійсните волю Божу в Україні, мабуть, саме для цього історичного моменту Господь дарував Вам довгі роки життя.

Протягом останніх трьох років ситуація в Україні досягла апогею беззаконня та безкарності, цинізму, брехні, жорстокості. Грабунок досягнув небувалих розмірів, воцарилась влада сатани. І це в християнській державі! Представники влади ходять до Церкви Христової, але вони не є християнами, бо їхні цінності – це збагачення, гроші, маєтки, брехня. Прості люди для них – раби, не люди, з ними ніхто не хоче розмовляти.

Простій чесній людині, християнину, жити стало просто нестерпно. Міліція перетворилась із органу захисту правопорядку у каральний орган, підконтрольний Партії регіонів та криміналу. В суді виправдатися чи встановити справедливість неможливо, бо судова система не працює без хабарів і «наказів влади».

На підтвердження – статистика судових вироків: в судах повністю задовольняються вимоги прокуратури – менше 1% виправдальних вироків. Тобто, якщо справу передали до суду, виправдатись в суді шансів немає. Надану Вам інформацію Ви можете перевірити шляхом спілкування з громадянами України. Якщо буде необхідно, листи з документами та заявами щодо діяльності правоохоронних органів, судів та органів влади будуть дублюватись та надсилатись до єпархій.

Наголошуємо, що не може існувати суспільство і держава без чесного та справедливого суду. Це — стрижнева вимога Бога Отця до людей і до суспільства, про що сказано в Біблії.

В Україні, фактично, введена диктатура шляхом незаконного прийняття низки законів від 16.01.2014р. Тепер кожне слово можна вважати наклепом і саджати за нього в тюрму.

Під загрозою існування не тільки базові християнські основи, які закладені та прописані в Біблії, а і будь-які моральні цінності. Якщо немає справедливих законів, сама Справедливість стає Законом. І тому люди вийшли на Майдан. Побиття дітей-студентів просто стало останньою краплею, яка переповнила чашу беззаконня.

Вище керівництво України привселюдно заявляє, що вони вірні християни та прихожани Православної Церкви, регулярно з’являються по телебаченню з вищими церковними ієрархами, ходять на молебні та служби Божі.
Дана поведінка прихожан Вашої Церкви, а саме — Президента Януковича В.Ф., Прем’єр-міністра Азарова М.Я. , Генерального прокурора Пшонки В.П. та членів Уряду, а також інших чиновників є діаметрально протилежною Божій волі, яка прописана в Біблії.

Високопреосвященніший Владико, дайте, будь ласка, відповідь християнам України: чи можуть бути християнами люди, які не сповідують християнські цінності, які віддають незаконні накази, які кожен день крадуть гроші з бюджету? Люди, які судять за гроші, вбивають людей, б’ють журналістів, цинічно брешуть? Які вчепились у владу мертвою хваткою бійцівського собаки, а самі довели країну до банкрутства у той час, коли всі країни виходять з кризи. Люди, які захвачують підприємства, гноблять народ в бідності, а самі будують нові маєтки? Люди, які переслідують християн за правду та кидають до в’язниці, а потім моляться в християнському храмі напоказ?

Високопреосвященніший Владико Володимире, благаємо Вас втрутитись у кризову ситуацію в Україні! Так робили патріархи та митрополити у найважливіші часи історії народу, бо битва іде не з людьми, а з сатаною, який захопив душі людей.

Благаємо Вас: не залишайте нас одних, християн, які моляться день і ніч, щоб вирвати Україну з влади сатани, і побудувати тут першу християнську державу на землі, яка буде жити за настановами Бога Отця та мати Дух Божий в кожному прихожанину християнської Церкви. Щоб засяяла Божа благодать по всій Україні-Русі, і наша держава стала взірцем справедливого суспільства, в якому втілиться Закон Божий... Щоб ми прославляли Бога, як це було споконвіку на нашій землі, бо ми слов’яни, тому що постійно славили Єдиного Бога. «Бо Він землю судити гряде: Він за справедливістю буде судити вселенну, і народи по правді!» (Псалми 97:9).

Розв’язати ситуацію можливо єдиним шляхом – це чесні вибори всіх гілок влади, бо де фальсифікації, неправда, підкуп та гроші — то все від диявола і влади сатани. «Голосом Народу говорить Бог!» – напис на плакаті першого вбитого християнина на Майдані... Чесні вибори — це і буде та влада, на яку заслуговує народ України.

Пам'ятаємо: «І буде священикові, як і народові, і дороги його навіщу Я на нім, і йому відплачу згідно вчинків його» (Книга пророка Осії 4:9).

Благаємо, Отче, не покиньте свою паству на загибель!

Слава Ісусу Христу!

Розділи: Думка читачів

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути