chrome firefox opera safari iexplorer

Музей історії Києва шукає старі фотографії і спогади

15 січня 2014 о 13:55

Музей історії міста Києва розпочинає проект «Київ, якого вже немає». Музей просить киян і гостей міста поділитися своїми спогадами та світлинами з видами Києва.

«Навіть якщо ви не киянин(ка), але вам є що згадати, чим поділитися, долучайтеся», повідомляє ФБ-сторінка музею.

Щоб узяти участь, потрібно лише надіслати електронною поштою — kyivhistorymuseum@gmail.com — фотокартку з її коротким описом.

Музей обіцяє опублікувати всі надіслані фото на ФБ-сторінці.

«Якщо ви не маєте можливості оцифрувати фотографію, то принесіть її до музею і ми відскануємо її для вас, — ідеться в повідомленні. — Поділіться своїми спогадами про кав’ярню, в якій була найкраща в місті кава, про крамницю, де можна було дістати бажану платівку, про тихі вулички, парки та ще сотні місць, з яких складається для вас Київ».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути