chrome firefox opera safari iexplorer

На Євромайдані у неділю влаштують музичний телеміст

15 січня 2014 о 18:45

На Майдані 19 січня проведуть музичний телеміст Київ-Варшава, в якому візьмуть участь українські та польські виконавці.

За словами організаторів, польські музиканти виступатимуть на Євромайдані у Києві, а українські — в одному з нічних клубів Варшави.

Телеміст пройде під гаслом «Польща — за вільну Україну», передає «УНІАН».

Головний редактор польського телеканалу Броніслав Вільдштейн зазначив, що Польща зобов'язана підтримати українців у євро інтеграційних прагненнях, оскільки раніше поляки вже пройшли цей шлях.

«Нам усім загрожують імперські прагнення Москви. Без України не буде російської імперії. Боротьба за незалежність України є боротьбою за нашу безпеку», — зазначив Вільдштейн, якого цитує телеканал.

За даними TV Republika, на Євромайдані виступатимуть Кася Ковальська, Павел Кукіз, Maleo Reggae Rockers, KGBand, а у варшавському клубі Hybrydy — українські та польсько-українські гурти, серед яких Dagadana та Enej.

При цьому польські виконавці погодилися виступати безкоштовно. Як повідомляє TV Republika, Кукіз має намір співати у столиці українською мовою, а у Варшаві плануються дискусії на тему подій в Україні.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Микола Азаров вважає, що Євромайдан за весь час свого існування нічого Україні не приніс.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство