chrome firefox opera safari iexplorer

На Грушевського вбито три людини

22 січня 2014 о 11:03

Під час сутичок на вулиці Грушевського вже вбито три людини

Спочатку 5 бійців «Беркуту» піднялись на колонаду стадіону «Динамо» та безжалісно побили 2 активістів, які там знаходилися.

Один з хлопців побитий «Беркутом» на колонаді помер.

Також під час протистояння на вулиці Грушевського отримав 4 кульові поранення один з протестувальників. Він помер.

Убитий — Сергій Нігоян був вірменином та приїхав на Євромайдан з Дніпропетровська. 

Тіло убитого вивезли з Майдану в морг.

Також кореспонденту Еспресо.TV представник медичної служби Євромайдану повідомив, що від куль снайпера загинуло двоє мітингувальників віком 30-35 років. Вони загинули від кульових поранень в голову.

Протестувальників на Грушевського відстрілюють саме снайпери. Також представник повідомив, що снайпер веде вогонь з шостого поверху.

На тілі Сергія Нігояна чотири рани від вогнепальної зброї, одна з яких від кулі «снайперського» калібру. Про це повідомила у «Фейсбуці» громадський активіст Тетяна Монтян.

«Нібито тіло вбитого оглядали люди, які шарять у війнах та ранах — кажуть, що там 4 вогнепала, як мінімум одна з куль — 7,625 від снайперськой гвинтівки Драгунова», — зазначила активіст.

Джерело: Espreso.tv
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути