chrome firefox opera safari iexplorer

На «Олімпійському» покажуть найбільший в Україні 3D малюнок

09 січня 2014 о 09:52

Сьогодні в Олімпійському дворику НСК «Олімпійський» відбудеться презентація найбільшого в Україні 3D малюнку. Про це УНН повідомили у прес-службі НСК.

За повідомленням, Олімпійський дворик НСК на новорічні свята перетворився у величезну коробку з ялинковими іграшками, синичкою та іграшковою конячкою, що символізує 2014 рік. Там же, на площі 421 квадратних метрів український художник Alex Maksiov створив об’ємну новорічну картину. Зображені предмети можна побачити з двох точок в 3D форматі як у самому Олімпійському дворику, так і з висоти другого поверху лаунж-зони НСК. Робота над малюнком зайняла в майстра 8 днів та була виконана акриловими фарбами.

«Новорічне зображення стане найбільшим 3D малюнком в Україні, а представники Книги рекордів України зафіксують рекорд», — йдеться у повідомлені.

Сам автор рекорду поділиться секретами техніки об'ємного малюнка з журналістами та проведе майстер-клас.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути