chrome firefox opera safari iexplorer

Оголошено конкурс на розробку офіційного талісмана Євробаскету-2015

16 січня 2014 о 13:17

Місцевий організаційний комітет Євробаскет-2015 оголосив конкурс на розробку офіційного талісмана чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

«Талісман – невід’ємна складова будь-якої великої спортивної події. Ми прагнемо залучити широке коло фахівців до його створення», – сказав директор турніру Маркіян Лубківський, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора турніру, талісман буде активно задіяний у подіях чемпіонату, передтурнірних заходах, соціальних проектах, тому має позитивно сприйматися дітьми та дорослими, уособлювати цінності чемпіонату: пристрасть, командний дух, випробування та повагу.

У повідомленні зазначається, що роботи приймаються від креативних агенцій та незалежних авторів до 14 лютого 2014 року. Пропозиція має включати ескіз талісмана, його опис (історію створення) та ім’я.

За розробку талісмана чемпіонату встановлено грошову винагороду – 15 тисяч гривень.

Маркіян Лубківський також повідомив, що офіційна презентація талісмана відбудеться навесні 2014 року.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на сторінці Євробаскету 2015 у Facebook або надіславши запит на mascot@eurobasket2015.org.

Нагадаємо, що чемпіонат пройде у вересні 2015 року в шести українських містах – Києві, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську й Одесі. У турнірі візьмуть участь 24 команди, будуть зіграні 96 матчів.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути