chrome firefox opera safari iexplorer

Під час сутичок до медиків звернулися 103 протестувальники

20 січня 2014 о 11:24

За даними Департаменту охорони здоров’я, у Києві за станом на 6.00 ранку до лікарів бригад екстреної медичної допомоги звернулося 103 учасника акції протесту, повідомили УНН в управлінні інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА.

42 постраждалих госпіталізовано. Чотири особи отримали травми тяжкого ступеню важкості (травми очей, кінцівок). Серед інших причин госпіталізації – травми, забої, рвані рани, черепно-мозкові травми.

Нагадаємо, 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці відбулись масові сутички.

Причиною цього стала відмова правоохоронців пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Мітингувальники рушили з Євромайдану під будівлю Верховної Ради з вимогою відмінити так звані «диктаторські закони», прийняті парламентом 16 січня.

Як відомо, вчора відбулося чергове Народне віче від опозиції, на якому лідери опозиційних сил оприлюднили свій план дій у зв'язку з політичною кризою, що триває в Україні від кінця минулого року.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути