chrome firefox opera safari iexplorer

Протестувальники та силовики продовжують протистояння на вулиці Грушевського

20 січня 2014 о 10:45

У Києві протестувальники та силовики продовжують протистояння на вулиці Грушевського. Цілу ніч у столиці продовжувалася боротьба українців проти представників чинної влади. Тим часом Євромайдан продовжує стояти. 

Протягом ночі правоохоронці то наступали вперед, то змушені була відступати на кілька десятків метрів під натиском протестувальників. Читайте також: З Тернополя відправили на Київ нові автобуси з силовиками 

Зараз силовики «окопалися» за 100 метрів від мітингувальників. На ранок понеділка понад 100 мітингувальників продовжують перебувати на вулиці Грушевського біля стадіону «Динамо» в Києві, де більше 16 годин триває протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями.

Правоохоронці при наближенні активістів починають стріляти гумовими кулями. Незалежно від активності протестувальників час від часу кидають у їхній бік світлошумові гранати. Також міліціонери розпорошили у бік мітингувальників газ. При цьому активних наступальних дій немає.

Нагадаємо, що «Беркут» спіймав на Грушевського двох хлопців і змусив їх бігти голяка до Євромайдану. Молодиків уже почали лікувати.

Джерело: tsn.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути