chrome firefox opera safari iexplorer

ШОК. В морг через кожні півгодини масово звозять трупи активістів — Комендант Євромайдану

23 січня 2014 о 16:06

На столичну вулицю Оранжирейна 9, де знаходиться головне бюро судово-медичної експертизи та морг №1, міліція масово звозить сильно понівечені тіла молодих людей. Про це розповів один із комендантів Євромайдану.

"Сьогодні зранку в морг на Оранжирейну почали масово звозити трупи. Це не одна машина під'їжджає, а через кожні півгодини буквально. Відомо вже про більш як двадцять трупів. Більшість з них — постраждалі в сутичках на Грушевського, а також може бути хтось із активістів Автомайдану, яких вчора викрали. Це підтвердили нам в самому морзі. Їх працівники просто в шоці. Трупи звозять в кімнату для бомжів та людей без документів. Ніхто з них поки не опізнаний, бо нікого не пускають. Але ж на Оранжирейній 3, є ритуальні послуги. В них є відеокамери. Якщо запросити в них відео — можна дізнатися номери машин, які звозили. А звозив сам «Беркут», — каже комендант.

Зараз, за його словами, приміщення судмедекспертизи оточене міліцією. Нікого не пускають. З'ясовувати обставини поїхали депутатка Олеся Оробець та інші.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути