chrome firefox opera safari iexplorer

Штаб національного спротиву оголошує завтра мобілізацію на Майдані

27 січня 2014 о 19:55

Штаб національного спротиву просить киян вийти на Майдан 28 січня на 12.00.

Про це у понеділок на прес-конференції оголосив координатор Штабу національного спротиву Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Прийдіть завтра, о 12.00, і підтримайте депутатів, які готові взяти на себе відповідальність і скасувати диктаторські закони», — сказав він.

«Підтримайте тих, хто готовий проголосувати за свободу політв'язнів та закриття проти них всіх справ, за відставку уряду та відновлення Конституції 2004 року, а разом з нею конституційного ладу України» , — закликав Турчинов.

За його словами, у вівторок буде можливість мирним шляхом розв'язати «ту страшну ситуацію, яка склалась сьогодні».

«Завтра є можливість припинити протистояння та відновити права наших громадян, відновити процес євроінтеграції, відновити процес нормального функціонування нашої країни, за що реально борються сьогодні всі активісти і патріоти Майдану», — резюмував Турчинов.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути