chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Україну прийдуть дощі з мокрим снігом

12 січня 2014 о 11:31

Погода в Україні 12 січня буде дощовою, місцями з мокрим снігом. Температура повітря становитиме від +1 до +9 градусів, повідомляє Український гідрометцентр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці і вдень дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі -4 — +3 градуси, вдень -1 — +4 градуси.

На півночі України температура повітря вночі становитиме -2 — +3 градуси, вдень 0 — +5 градусів.

У центрі України температура повітря вночі -3 — +3 градуси, вдень 0 — +7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Температура повітря вночі -2 — +4 градуси, вдень 0 — +5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі -3 — +3 градуси, вдень +2 — +9 градусів.

У Києві хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці і вдень дощ з переходом в мокрий сніг. Температура повітря вночі -1 — +1 градус, вдень +1 — +3 градуси.

Як повідомлялося раніше, з понеділка в Україну прийдуть морози до -10 градусів.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути