chrome firefox opera safari iexplorer

Створено сайт для всіх українців, які бажають доїхати на Майдан

23 січня 2014 о 17:30

Створено ресурс, за допомогою якого можна координувати дії бажаючих доїхати в Київ з усіх куточків України «Я їду на Майдан»

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив Віталій Уманець.

Зокрема, на головній сайту idunamaidan.com.ua, відкривається таблиця. У випадаючих рядках потрібно зазначити чи людина готова підвезти, чи навпаки просить підвезти, а також кількість осіб, місто, день та число. За бажанням можна додати номер телефону та натиснути кнопку «згенерувати».

Після цього, система співставить результати і надасть детальні вказівки щодо наступних кроків.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути