chrome firefox opera safari iexplorer

Територія протесту в Україні розширилася до восьми регіонів

25 січня 2014 о 13:04

Протест поширився на Київську, Житомирську, Хмельницьку, Рівненську, Тернопільську, Чернівецьку, Івано-Франківську та Львівську області.

За станом на 25 січня мітингувальники захопили держадміністрації у восьми областях. В облозі знаходяться ОДА на Закарпатті та на Волині.

При цьому в Черкасах міліція відбила у мітингувальників раніше захоплену адміністрацію.

Разом з тим, мітинги в підтримку Євромайдану проходять і в інших обласних центрах.

Нагадаємо, у четвер у ряді обласних центрів західної і центральної України пройшли акції протесту проти насильства з боку силовиків по відношенню до учасників Евромайдана на вулиці Грушевського в Києві. У Рівному, Львові, Житомирі протестувальники зайняли будівлі обладміністрацій.

Джерело: DT.UA
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути