chrome firefox opera safari iexplorer

У керівників Першого і каналу «Рада» просять пояснити, хто їх змушує до пропаганди

31 січня 2014 о 10:09

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернувся до в.о. прем’єр-міністра та керівників Першого національного і телеканалу «Рада» з вимогою пояснити: хто дає вказівку і визначає людей, які ведуть пропагандистську кампанію одночасно на кількох телеканалах, що фінансуються з бюджетних коштів.

«У мене немає претензій до приватного телеканалу «Бізнес», але державні канали не є каналами Партії регіонів чи бізнесу, близького до В. Януковича», – зауважив Микола Томенко, йдеться на його персональному сайті.

За словами Томенка, у нього склалося враження, що команда виконувача обов’язків прем’єр-міністра Сергія Арбузова почала керувати інформаційною політикою не лише Першого національного, а й парламентського телеканалу «Рада».

Він звернув увагу на певні новели в інформаційній політиці цих державних телеканалів. «Так, протягом сьогоднішнього дня в рамках так званого телемарафону програма «Відкрита студія» одночасно транслюється на трьох каналах – на Першому національному, телеканалі «Рада» та каналі «Бізнес», – зазначає Томенко.

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути