chrome firefox opera safari iexplorer

У п'яти областях негода знеструмила 478 населених пунктів

22 січня 2014 о 10:14

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Херсонській області знеструмлено 130 населених пунктів, в Одеській — 126, у Миколаївській — 120, в Криму — 91, у Львівській — 11.

В Одеській області (Південне і 4 райони) і в Криму (Керч і 9 районів) в результаті поривчастого вітру, налипання мокрого снігу та обледеніння проводів частково пошкоджено лінії електропередач.

Створені робочі групи з уточнення наслідків та збитків. До аварійно-відновлювальних робіт та відновлення електропостачання населених пунктів залучено підрозділи ДСНС областей, комунальні служби районів та бригади обленерго.

Ситуація знаходиться на контролі оперативних груп Головних управлінь ДСНС в областях.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути