chrome firefox opera safari iexplorer

З Майдану закликають забрати дітей та жінок

22 січня 2014 о 14:25

Опозиція закликає не приводити на Майдан у середу ввечері жінок та дітей.

За повідомленням УП, про це на прес-конференції в Штабі національного спротиву заявив заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«Попри звірячі дії влади ми не скасовуємо засідання Народної ради та віче на Майдані сьогодні ввечері. Однак просимо жінок та дітей не приходити на Майдан», – сказав він. За його словами, опозиція має інформацію про подальші наміри влади нападати на активістів та організаторів акцій протесту.

«І вони і надалі готові вбивати», — сказав Турчинов.

Він також спрогнозував, що жертвами вранішньої бійки на вулиці Грушевського можуть бути більше людей «оскільки кількох активістів „Беркут“ затягнув до себе, їхня подальша доля невідома».

«Але ми оголошуємо тотальну мобілізацію і в Україні знайдеться багато патріотів, готових померти заради того, щоб бути вільними людьми», — сказав опозиціонер.

Як відомо, в столиці триває силове протистояння між активістами і міліцією. Вже підтверджено загибель трьох протестувальників.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути