chrome firefox opera safari iexplorer

69 вправ з гирями, які допоможуть повернути гарну фізичну форму

14 лютого 2014 о 14:07

Вправи з власною вагою є надзвичайно популярними останнім часом, в силу своєї доступності, універсальності та ефективності. Однак, якщо ви хочете не просто підтримувати себе в хорошій формі, а швидко домогтися збільшення сили і м'язової маси, то вам необхідно звернути увагу на вправи з обтяженнями. І одними з найкращих з них є вправи з гирею. Це прекрасний спосіб змусити працювати буквально кожен ваш мускул, треба лише знати правильні вправи. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам відео, яке демонструє цілих 69 способів роботи з гирею. 

Важливе доповнення: зверніть найпильнішу увагу на техніку виконання вправ, так як це може призвести до травм. І не намагайтеся виконати всі вправи в один день , просто виберіть 3-5 для початку і додайте до своїх звичайних тренувань. Потім ви можете доповнювати і змінювати комплекси у міру прогресу.

Ви, можливо, захочете запитати, а в чому перевага гирьових вправ перед іншими видами фізичної активності? Шанувальники цього виду вправ наводять такі аргументи .

Це допомагає спалити більше калорій.

Гирі дозволяють займатися вдома, позбавляючи вас від необхідності обов'язкового відвідування тренажерного залу.

Це відмінний спосіб укріпити найширші м'язи спини, що позбавить вас від проблем з хребтом і болів в спині.

Гирі дозволяють дати навантаження всьому тілу. Наведений набір вправ чудово це ілюструє.

Застосування у ваших заняттях вправ з гирями є відмінним способом урізноманітнити тренування і уникнути монотонності і одноманітності.

Так що, дуже рекомендуємо вам звернути увагу на цей вид тренувань і включити їх в свій розклад. Тим більше що традиції гирьового спорту мають на території колишнього CCCP давню і славну історію.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути