chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін перевів Київ у стан облоги — в'їзд до столиці обмежений

18 лютого 2014 о 19:51

Кабмін обмежив рух транспорту в Київ з півночі 19 лютого. Про це йдеться у повідомленні уряду.

«У зв'язку з масовими заворушеннями та з метою недопущення людських жертв і ескалації конфлікту просимо громадян України взяти до уваги те, що рух транспорту в бік Києва буде обмежено з 00:00 19 лютого 2014 року», — йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Києві було повністю зупинено рух метро, а в'їзд у Київ по основних магістралях країни був істотно обмежений.

На даний момент у Києві спостерігається транспортний колапс. Метро не працює, центр міста заблоковано, рух по основним дорога вкрай ускладнений через велике скупчення автомобілів. 

Наземний транспорт переповнений, люди годинами стоять на зупинках. В свою черги таксисти вже підняли ціни в кілька разів.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути