chrome firefox opera safari iexplorer

Молодь допоможе «Лебединим островам» і очистить Великий каньйон Криму

06 лютого 2014 о 09:49

Молодіжний волонтерський проект Help and Travel Crimea («Допомагай і подорожуй у Криму») дасть можливість поєднати корисне з приємним.

Про це розповіла координатор проекту Евеліна Ібраїмова, повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму АРК.

«Ми хотіли б власним прикладом продемонструвати, що піклуватися про свою землю, проявляти громадську активність — не просто треба і важливо, а ще й приємно і весело", — зазначила координатор.

Активісти планують надати допомогу заповіднику «Лебедині острови» на західному узбережжі, а також відвідати степову частину і східне узбережжя Криму і Севастополь. У Бахчисарайському районі волонтери проведуть прибирання у Великому каньйоні Криму.

Нагадаємо, минулого року волонтери відвідали населені пункти у шести областях України. Молодь упорядковувала дитячі майданчики, пляжі, парки, а для музею Петриківського розпису у Дніпропетровській області, де були відсутні інтернет і каналізація, викопала траншею для кабелю і водовідведення.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути