chrome firefox opera safari iexplorer

МВС повідомляє про другого постраждалого від вибуху в Будинку профспілок

06 лютого 2014 о 17:04

Від вибуху в Будинку профспілок, який стався в четвер, постраждало двоє людей, припускають в міліції.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

«До лікарні доставлено ще одного постраждалого, який ймовірно отримав тілесні ушкодження в результаті вибуху, що стався в Будинку Профспілок. У потерпілого медики діагностували термічний опік очей 3-го ступеню. За попередньою інформацією постраждалим є 15-річний житель Львівщини», — йдеться в повідомленні МВС.

В міліції поскаржилися на те, що учасники протестів не допустили слідчо-оперативну групу міліції на місце події. «Таким чином, наразі немає можливості об’єктивно розібратися у цій справі», — вважають в міліції.

«До висновків нашої власної слідчої комісії ми не будемо запускати міліцію сюди, така постанова штабу», — прокоментував цю ситуацію Громадському ТБ активіст євромайдану Анатолій Ведмідь.

Він також розповів, що у постраждалого, який є бійцем самооборони, відірвало кисть однієї руки і кілька пальців на іншій. Про другого постраждалого Ведмідь не згадував.

Як повідомлялося, вибухівку на Майдан підкинули в четвер близько 9:00 під виглядом ліків.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути