chrome firefox opera safari iexplorer

Нардепи від Партії регіонів тікають з України та пишуть заяви про вихід

19 лютого 2014 о 15:53

Двадцять шість депутатів від Партії регіонів вилетіли з України чартерним авіарейсом.
Як повідомляє видання «Хвиля» з посиланням на джерело в Партії регіонів, нардепи покинули Україну близько півночі чартером Азарова-молодшого.

Окрім цього, видання зазначає, що спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що 19 лютого ніякого засідання парламенту не буде, тому що фракцію Партії регіонів неможливо зібрати в принципі.

Нагадаємо, що 18 лютого олігарх Ринат Ахметов заявив, що конфлікт між владою і Майданом потрібно вирішувати мирним шляхом. Його підтримав інший олігарх — Віктор Пінчук.

Додамо, що 18 лютого у Києві відновилися сутички силовиків з мітингувальниками. Силовики вдалися до штурму Майдану. В результаті зіткнень загинули близько 20 осіб, приблизно тисячі людей отримали поранення. Офіційно вже підтверджено загибель 14 людей.

Також заяву про вихід з ПР написав Юрій Благодир, кількість заяв про вихід з Партії регіонів збільшується кожну годину.
Також заяви про вихід з ПР написали голова львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран,перший зам. Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, голова Хмельницької облради Микола Дерикот,
2 лютого вийшов нардеп Віталій Грушевський та 24 січня Ярослав Сухой.

Джерело: Zahid.net
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути