chrome firefox opera safari iexplorer

Опозиція пропонує завтра голосувати за повернення до Конституції 2004 року

03 лютого 2014 о 12:13

Опозиція підготувала проект конституційного акта про повернення до Конституції 2004 року, і готова вже у вівторок голосувати за нього в сесійній залі.

Про це заявив глава фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк в ході засідання погоджувальної ради керівників комітетів і фракцій у понеділок у Києві.

«Ми, як українська опозиція, підготували конституційний акт про повернення до Конституції 2004 року. І цей документ має бути проголосований всім складом парламенту», — заявив він.

Він звернувся до голови Верховної Ради України Володимиру Рибаку провести нараду, на якій обговорити, яким чином даний документ буде розглядатися в сесійній залі.

«Ми звертаємося до вас, щоб зараз зібратися у вас в кабінеті і обговорити, як ми завтра будемо голосувати конституційний акт про відновлення народовладдя, і конституційного ладу в країні, про повернення Конституції 2004 року (передбачає парламентсько-президентську форму правління — ред.), про скасування диктаторських повноважень президента і передачу українському народу через український парламент права керувати своєю країною», — сказав він.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути