chrome firefox opera safari iexplorer

Острозька академія встановлюватиме рекорд Гіннеса

18 лютого 2014 о 13:48

У Національному університеті «Острозька академія» до 200-річчя з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка з 20 лютого по 9 березня 2014 р. реалізовуватиметься безперервне читання поезії Кобзаря, повідомляє Відділ зв'язків із громадськістю НаУОА.

Процедура поетичного марафону погоджена із адміністрацією Книги рекордів Гіннеса та номінована на новий світовий рекорд у розділі «Найдовший естафетний марафон читання», зазначено у повідомленні.

До проекту долучаться найвидатніші культурні, громадські, політичні діячі та засоби масової інформації, запевняють в академії.

«Передбачається участь керівників різних політичних сил України з метою консолідації їх зусиль задля творення України, омріяної великим Кобзарем», — зазначено у повідомленні вишу.

«Студенти та викладачі Острозької академії упевнені, що спільна участь у встановленні цього світового рекорду стане найкращим вшануванням ювілею видатного сина українського народу, його невмирущого пророчого слова, сприятиме утвердженню в українському суспільстві духовних заповідей великого Кобзаря», — наголошують в Острозькій академії.

Джерело: "День"
Розділи: Новини освіти