chrome firefox opera safari iexplorer

Протестувальники дійшли до стін Верховної Ради і закликають до «Революції гідності»

06 лютого 2014 о 11:05

Багатотисячна колона протестувальників рушила з Майдану Незалежності до урядового кварталу. Колона тягнеться від вулиці Інститутської до державних установ — людей дуже багато, тому початок колони вже на підході до будівлі Верховної Ради. Тут на протестувальників чекає мікроавтобус «Батьківщини», з гучномовця закликають людей і депутатів до «Революції гідності». Про це розповідає кореспондент Gazeta.ua.

Протестувальники беззбройні, але тримають щити та палиці. Палицями та руками час від часу стукають по щитах. Скандують «Банду геть!» та «Зека геть!». Тримають партійні та жовті прапори Самооборони Майдану. На початку колони йдуть дівчата і б'ють у барабани. Вигукують «Слава Україні! Героям Слава!»

Наразі колона заблокувала весь урядовий квартал — машини не можуть проїхати, тому розвертаються і об'їжджають центр.

Колону веде народний депутат від «Батьківщини» Андрій Парубій

 

 

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути