chrome firefox opera safari iexplorer

Скільки коштує одягнутися по-олімпійськи

14 лютого 2014 о 11:53

Кореспондент «ВЗ» навідалася до столичного фірмового магазину, який одягає нашу олімпійську збірну.

Магазин спортивного одягу «Bosco», який одягає українську олімпійську збірну, розташований у центрі Києва на Хрещатику. Спортивний одяг з олімпійськими шевронами українським спортсменам магазин надав безкоштовно. Усі інші, хто бажає відчути себе причетним до Олімпіади, можуть тут прибарахлитися. Скільки коштує таке задоволення, дізнавалася кореспондент «ВЗ».

Лижний костюм, в якому наша збірна виступає у Сочі, коштує близько двох тисяч гривень. Утім, купувати весь комплект не обов’язково. Окремо куртка коштує тисячу гривень, толстовка – 535, утеплені брюки за знижкою – 475 гривень (були 800). Утеплений гірськолижний костюм – куртка, брюки – коштує 2100 гривень.

Аксесуари до спортивних костюмів можна придбати від 165 до 440 гривень. Шапка зі старої колекції 2011 року зі знижкою 65% коштує 165 гривень, з нової – 430, шалик – 440. «На аксесуари діє акція: при покупці куртки і брюків – шапка і рукавички чи шарф і рукавички – у подарунок», – зазначила продавець-консультант Ольга.

Кросівки для залу зі шкірзамінника коштують 500 гривень. «Це фабричний Китай, – пояснила Ольга. – Шкіряні коштують 1210 гривень».

Спортивний пуховик виробництва Румунії з 50% знижкою коштує 2 750 гривень. «Дорога тканина, наповнювач – 100% гусячий пух, на капюшоні – хутро єнота, плюс олімпійські шеврони. Тому початкова ціна була така висока».

Чоботи з тканини, що не промокає, зі знижкою 50% коштують 900 гривень. Стільки ж треба віддати і за оригінальні дутики.

На окремому стелажі на кількох вішаках представлена російська олімпійська колекція спор­тивного одягу. Спортивні костюми з емблемою RUSSIA коштують по тисячі гривень, куртки – 1500. «Рідко купують одяг з цієї колекції, – каже Ольга. – Мабуть, із патріотичних міркувань. До нас частенько навідуються відомі артисти, спортсмени. Нещодавно були боксери Олександр Усик, Микола Буценко, співачка Аліна Гросу».

Та, схоже, олімпійський одяг не вельми популярний серед киян. Поки була у магазині, жоден покупець так і не зайшов до магазину. Продавці кажуть, не було ажіотажу і перед Олімпіадою.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути