chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні ЦВК має оголосити про початок президентської виборчої кампанії

24 лютого 2014 о 12:46

Сьогодні Центральна виборча комісія на своєму сайті оголосить про початок виборчої кампанії та надрукує графік підготовки до виборів Президента

Як повідомили УНІАН у прес-службі ВО “Батьківщина”, про це на засіданні Погоджувальної РАДИ заявив в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

«Завтра за цим графіком можуть починати висуватись кандидати в Президенти України», — зазначив Турчинов, додавши, що одна із головних проблем — вартість виборів.

Також він дав протокольне доручення бюджетному комітету Верховної Ради розглянути можливість скорочення видатків на вибори.

«Вибори Президента повинні пройти показово чесно та прозоро, щоб ми показали приклад, як у демократичній країні можуть проходити вибори» — наголосив Турчинов.

Як повідомляв УНІАН, 22 лютого Верховна Рада прийняла постанову «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень».

Цією постановою позачергові вибори Президента призначено на 25 травня 2014 року.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути