chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові оголосили економічний бойкот центрального уряду

03 лютого 2014 о 12:49

Комітет підприємців Львівщини закликає підприємців оголосити економічний бойкот владному режиму. З цього приводу 3 лютого о 12:00 біля будівлі Головного управління Міндоходів у Львівській області відбудеться акція протесту.

«Це з наших з вами кишень фінансуються діяльність спецпідрозділів, купується спецзасоби та зброя для розгонів та розстрілів мирних мітингів та демонстрацій по всій Україні. Досить годувати зграю казнокрадів та злочинців, що дорвалася до влади, довела економіку країни до руїни, продовжує безсовісно грабувати весь український народ та заганяє у боргове ярмо наших дітей», – зазначається у заяві.

Комітет підприємців Львівщини закликає «призупинити сплату податків до державного бюджету до моменту формування «Уряду національної довіри», який витрачатиме сплачені нами податки на фінансування охорони здоров’я, освіти, науки, на будівництво доріг та інші потреби народу».

«Закликаємо всіх підприємців України підтримати нашу ініціативу та відтермінувати сплату податків. Немає легітимної влади – немає податків», – йдеться у заяві.

Розділи: Суспільство