chrome firefox opera safari iexplorer

Українці з 2015 року в'їжджатимуть до Росії за закордонними паспортами

05 лютого 2014 о 11:54

РФ не переглядатиме рішення про те, що починаючи з січня 2015 року всі іноземні громадяни в'їжджатимуть в країну за закордонними паспортами — заявив директор Федеральної міграційної служби Костянтин Ромодановський, передає УНН із посиланням на російські ЗМІ.

«Введення закордонних паспортів ... буде введено з 1 січня 2015 року. Ми на цьому стоїмо і пояснюємо це рішення своїм партнерам з інших країн», — сказав Ромодановський.

За його словами, це пов'язано з тим, що в багатьох країнах для громадян не передбачені документи, в які можна було б ставити відмітки про перетинання кордону. Росія у свою чергу прагне працювати в рамках міжнародних стандартів, які передбачають такий облік іноземних громадян.

Як відомо, у 2013 році Російська Федерація посилила відповідальність іноземців та осіб без громадянства за порушення міграційного режиму РФ та правил перебування іноземців в Росії.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути