chrome firefox opera safari iexplorer

Члени уряду літатимуть економкласом

07 березня 2014 о 13:04

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що всі члени Кабінету міністрів будуть літати економкласом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на прес-конференції у Києві.

За словами Яценюка, уряд уже ухвалив ряд жорстких рішень, зокрема фактично скорочено більше 3 тис. автомобілів у центральному апараті та міністерствах.

«Не будемо ми утримувати заступників міністрів, керівників департаментів, голів адміністрацій, які за державний кошт їздять та отримують пільги», — наголосив Яценюк.

Він зазначив, що ще з часів його перебування на посадах міністра закордонних справ та голови Верховної Ради він літав економкласом і тепер так будуть літати усі члени уряду.

«Я ще з часів міністра закордонних справ та спікера Верховної Ради так літав, і тут нічого нового, і так будуть літати всі члени Кабінету міністрів, бо в Україні, де 70% людей живе за межею бідності, чартерами літати можуть тільки ті, хто зухвало ставиться до свого народу», — наголосив Яценюк.

Він зауважив, що у випадку надзвичайних ситуацій, коли немає сполучення «з тією чи іншою точкою, будуть використовувати відповідні засоби доставки». «Але там, де є регулярні рейси, дискусії навіть не повинно бути. Економклас — в економкраїні», — наголосив Яценюк.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство