chrome firefox opera safari iexplorer

США і НАТО готують Росії «єдину міжнародну відповідь» щодо подій в Україні

19 березня 2014 о 11:23

Російській Федерації найближчим часом дадуть «єдину міжнародну відповідь» щодо її анексії Криму — насильницького приєднання півострова в односторонньому порядку.

Про це заявили генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен і представники керівництва США, повідомляє прес-служба Альянсу.

Учора Расмуссен прибув до Вашингтона, де зустрівся з держсекретарем Сполучених Штатів Джоном Керрі, а також міністром оборони США Чаком Гейгелем і радником президента США з національної безпеки Сьюзан Райс, зазначає «Інтерфакс-Україна».

«Сторони наголосили на важливості єдиної міжнародної відповіді на тривале порушення Росією територіальної цілісності та суверенітету України», — повідомляє прес-служба НАТО.

Учасники зустрічі також «обговорили наслідки кризи для саміту НАТО, що має відбутися у Великій Британії, та розглянули порядок денний наміченого на початок квітня засідання Альянсу на рівні міністрів закордонних справ». 

Нагадаємо, у НАТО не визнають Крим частиною Російської Федерації. Тим часом у Казахстані підтримали референдум на півострові та «з розумінням ставляться до рішення» Росії.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути