chrome firefox opera safari iexplorer

Бойкот російських товарів працює. Шоковані навіть іноземні компанії

09 квітня 2014 о 09:57

Торговий бойкот товарів з РФ, який негласно оголосили багато українців після вторгнення російських військ до Криму, дійсно працює 

Про це розповіла журналістам виконавчий директор Європейської бізнес асоціації Ганна Дерев’янко.
“Навіть наші європейські компанії починають відчувати ефект від цієї акції. Було зауваження від деяких компаній, які не є російськими, що вони не розуміють, чому, наприклад, їх вироблена в Росії продукція не купується в Україні. Вони дивуються з цього приводу, але при цьому готові переглядати свої бізнес-процеси. Можливо, вони будуть завозити сюди іншу продукцію”, – зазначила вона.

При цьому Дерев’янко додала, що повністю відмовитися від російських товарів України не вдасться, адже відсутня альтернатива, наприклад, газу або бензину.

Джерело: ПІК
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути