chrome firefox opera safari iexplorer

Для в’їзду в центр Львова треба отримати перепустку

25 квітня 2014 о 10:21

Відтепер львів'янам для в’їзду у центр міста треба отримати перепустку. Якщо львів'яни, які проживають на вулицях, які обмеженні рухом і є пішохідною зоною, і мають авто, їм необхідно звернутися до Галицької районної адміністрації для отримання перепуски.

Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова» сказав радник міського голови з питань велоінфраструктури Олег Шмід.

За словами радника мера, для того, щоб отримати таку перепустку львів’янам потрібно особисто прийти в райадміністрацію та показати відповідні документи. «Йдеться про внутрішній паспорт з пропискою, а також техпаспорт на автомобіль», – зазначив Шмід.

«Це ті ж самі перепустки, які видавалися задовго до початку роботи боллардів у центрі Львові. Їх термін дії рік, і поки що їх має лише 46 людей», – сказав радник мера і додав, що вони також будуть дійсними для в’їзду у центральну частину міста.

Нагадаємо, що 26-27 квітня у центрі Львова у тестовому режимі працюватимуть болларди, що обмежить в’їзд у пішохідну зону приватного транспорту.

За спеціальними перепустками, виданими Галицькою РА, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування.

Біля боллардів чергуватимуть працівники ЛКП «Львівавтодор», ДАІ, які координуватимуть пропуск приватних авто, передаючи інформацію на диспетчерський пульт.

У центральній частині міста встановлять інформаційні таблички про роботу боллардів та обмежений в’їзд на територію пішохідної зони.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути