chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль вуличної їжі вже вп’яте проведуть у Києві

23 квітня 2014 о 08:40

П'ятий фестиваль вуличної їжі відбудеться 26-27 квітня у Києві. Завдання фестивалю не змінились – розвивати культуру вуличної їжі, підвищувати стандарти ринку, показати гостям фестивалю, що в місті можна їсти на ходу смачну і корисну їжу.

Організатори фестивалю прагнуть започаткувати професійну платформу, середовище, в якому створюються нові формати вуличної їжі, — йдеться на сайтіulichnayaeda.com.ua. Це можливість молодим і активним людям спробувати себе, зрозуміти чи затребуваний їхній продукт. Адже саме так з'являються нові закусочні на вулицях Києва. Люди готують, куштують нові страви, спілкуються та заводять нові бізнес-контакти.

Взяти участь у фестивалі може кожен, кому близький цей напрямок діяльності. Ті, у кого вже є діючі закусочні, зможуть виявити свою підтримку руху за вуличну їжу. Для команд-початківців, які хочуть спробувати себе у вуличних кафе, фестиваль стане відмінним досвідом. Для гостей фестиваль буде гарним приводом смачно поїсти. В одному місці можна спробувати типові кухні вулиць різних європейських міст.

Фестиваль вуличної їжі відбудеться на парковці «Даринку». Для відвідувачів вхід вільний.