chrome firefox opera safari iexplorer

Футболісти збірної України не захотіли їхати в тур через коротку відпустку

08 квітня 2014 о 16:34

Гравці збірної України не погодилися з поїздкою у товариський тур Південною Америкою через мало часу на відпочинок влітку. Про це розповів керманич «синьо-жовтих» Михайло Фоменко.

«Враховуючи те, що чемпіонат закінчується 18 травня, нам потрібно було отримати інформацію від клубів, дозвіл президентів.

Поспілкувавшись з хлопцями, ми обговорили терміни, вийшло, що у гравців лише три тижні перерви між кінцем чемпіонату і початком підготовки до сезону», — розповів Михайло Іванович під час презентації нової форми збірної.

Він додав, що не було єдності у рішеннях хлопців, тому спільно було вирішено, що великої користі від турне не буде.

Проте, у травні збірна України може провести товариську гру з командою Каталонії.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути