chrome firefox opera safari iexplorer

Google, Youtube та Wikipedia потрапили до списку найбільш відвідуваних інтернет-ресурсів березня в Україні

22 квітня 2014 о 13:36

Список найбільш відвідуваних інтернет-ресурсів в Україні в березні очолив Google.

Список найбільш відвідуваних інтернет-ресурсів (доменів) користувачами Інтернет в Україні в березні 2014 року очолила пошукова система Google, говориться в повідомленні прес-служби Інтернет асоціації України (ІнАУ).

Згідно з повідомленням, у дослідженні, проведеному агентством InMind на замовлення асоціації, взяли участь 5 тис. інтернет-користувачів зі всієї України віком старше 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖGoogle за квартал збільшив чистий прибуток на 3%

За даними дослідження, середнє значення денної частки аудиторії (середньоденна частка) в березні у google становило 51% відвідувачів. Далі в рейтингу розташувалися домени: vkontakte (середньоденна частка – 50%), mail.ru (37%), odnoklassniki (32%), yandex (30%), youtube.com (27%). У решти доменів середньоденна частка становила менш як 20%.

У рейтингу доменів, ранжованих за охопленням користувачів (частки людей серед цільової аудиторії, які відвідували ресурс принаймні один раз за місяць), також лідирував google. На частку цього ресурсу припало 71% користувачів. Друге місце в цьому рейтингу розділили домени vkontakte і mail.ru (по 66%), далі слідують: youtube.com (60%), yandex (59%), odnoklassniki (48%), wikipedia.org (47%). У решти інтернет-ресурсів охоплення становить менш як 40% аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСоцмережі вселяють жінкам невдоволення своїм тілом

При цьому в дослідженні ресурси google.com.ua, google.com, google.ru та інші були об'єднані в ресурс google. Також були об'єднані: Yandex.ua, yandex.ru, уа.ru — в yandex; Odnoklassniki.ru, odnoklassniki.ua — в odnoklassniki; Vkontakte.ru, vk.ru — в vkontakte.

Охоплення сайтів соціальних мереж вищий, ніж зареєстрована в них кількість користувачів: він включає також факти заходження на будь-які сторінки мережі незареєстрованих користувачів. Якщо користувач має два або більше відвідин ресурсу, в охопленні він враховується один раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖGoogle та Facebook закликали інтернет-користувачів змінити всі свої паролі

Довідка УНІАН. Компанія InMind – дослідницьке агентство повного циклу, представник міжнародної мережі Factum Group в Україні; надає повний спектр послуг у галузі маркетингових досліджень і консалтингу.

Інтернет асоціація України (ІнАУ) — професійне об'єднання учасників ринку телекомунікацій тощо, об'єднує понад 150 підприємств. Діяльність ІнАУ спрямована на захист інтересів своїх членів, проведення експертно-аналітичної роботи в частині розробки і коригування законодавчої та нормативної бази України тощо.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути