chrome firefox opera safari iexplorer

Київська виборча кампанія стартує 5 квітня

03 квітня 2014 о 13:18

Київська міська виборча комісія повідомила початок з 5 квітня 2014 виборчого процесу позачергових виборів київського міського голови та депутатів Київської міської ради, призначених на 25 травня.

Про це йдеться в постанові міськвиборчкому, повідомляє УНН.

Дана постанова опублікована на офіційному сайті Київської міської ради та на дошці оголошень і оголошень Київської міської виборчої комісії.

Нагадаємо, Верховна Рада постановою від 25 лютого призначила вибори мера Києва і депутатів Київради на 25 травня.

Зазначимо, відповідно до результатів соціологічного опитування проведеного соціологічною групою “Рейтинг” найбільшу електоральну підтримку серед кандидатів на посаду мера столиці має Микола Катеринчук (12%), але майже чверть респондентів ще не визначились за кого голосуватимуть.

Додамо також, сьогодні стало відомо, лідер «Третьої республіки» Юрій Луценко наголосив, що не буде брати участь у виборах мера Києва.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути