chrome firefox opera safari iexplorer

У регіони поїде понад тисяча нових «швидких» — МОЗ

01 квітня 2014 о 11:40

Найближчим часом нові «швидкі» поїдуть в регіони.

У цьому запевнив журналістів міністр охорони здоров’я України Олег Мусій під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє прес-служба МОЗ.

За його словами, на кінець цього тижня уповноваженим підприємством ДП «Політехмед» МОЗ України буде проведена технічна та експертна оцінка автомобілів екстреної медичної допомоги та розподілено серед регіонів понад 1 000 нових автівок із закуплених майже півтори тисячі.

Наразі у двох постачальників ще існують проблеми із розмитненням та встановленням медичного обладнання, яким мають бути укомплектовані машини, але на, думку Олега Мусія, всі автомобілі будуть поставлені відповідно до укладених угод.

Він також додав, що під час зустрічі із послом Франції було досягнуто домовленостей, що, незважаючи на комерційні стосунки одного з постачальників – НВО «Практика» з імпортером автомобілів «Пежо» в Україні, на всі авто будуть видані необхідні документи для поставки до МОЗ. А якщо між цими юридичними особами виникли проблеми фінансового характеру – вони будуть вирішуватися відповідно до законодавства, в судовому порядку.

Джерело: zik.ua
Розділи: Здоровий спосіб життя