chrome firefox opera safari iexplorer

У Слов'янську люди вимагають очистити місто від «зелених чоловічків»

18 квітня 2014 о 10:44

Невдоволені жителі Слов'янська зібралися на головній площі міста в п'ятницю вранці.

Як повідомляє кореспондент «Української правди», близько 50-ти людей вимагають розблокувати міськвиконком і очистити місто від збройних людей.

Вони також вимагають від збройних людей звільнити мера міста Нелю Штепу. За їхніми словами, вона там у заручниках.

Мирні мешканці підійшли до озброєних людей у камуфляжі й масках і сказали, що хочуть, аби ті пішли звідти – мовляв, охороняйте блокпости, але в місті ми хочемо спокою.

Мешканці Слов'янська просять озброєних сепаратистів піти з міста

Озброєні люди почали запевняти, що охороняють місцевих від «Правого сектору».

Крім того, жителі Слов'янська говорять, що в місті не працює інтернет, відключено телебачення, зокрема – не працюють російські канали.

Також нібито чути постріли в районі аеродрому.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути