chrome firefox opera safari iexplorer

В аеропорту «Київ» проходить виставка «Ульотні мрії»

10 квітня 2014 о 10:58

8 квітня у Міжнародному аеропорту «Київ» стартувала виставка картин, які без перебільшення можна назвати — віщими. Картини, що символізують кохання, демонструють щасливі зустрічі в аеропортах та літаках. Колекцію картин «Ульотні мрії» представила художниця Світлана Шапіро, повідомляє прес-служба аеропорту.

Ідея створити колекцію картин «Ульотні мрії» прийшла до художниці Світлані Шапіро після того, як вона в серпні минулого року побувала на авіа пленері в аеропорту «Київ». Тоді художники створювали свої полотна біля самої злітної смуги. Надихнувшись темою подорожей, аеропортом і літаками, художниця вирішила створити нову серію картин під назвою «Ульотні мрії».

Ця колекція знаменна ще й тим, що картини Світлани Шапіро мають властивість збуватися. Її картини — як віщі сни. Сюжети з її полотен збуваються, навіть якщо Ви в це не дуже вірите. Світлана дивує містичним збігом доль власників її робіт і персонажів з її візуалізованими історіями.

Хочете побувати в Парижі, прогулятися вуличками Відня чи занурити ноги в теплі хвилі океану? Тоді Вам, без сумніву, потрібно долучитися до поціновувачів художниці і придбати у свою колекцію одну з її картину. І повірте — Ваша Ульотна мрія обов’язково здійсниться!

Світлана Шапіро — художниця, яка знайшла свій неповторний стиль і напрямок у мистецтві. Її картини впізнають навіть ті, хто бачив їх лише один раз у житті.

Виставка картин «Ульотні мрії» проходитиме з 8.04.2014 по 8.05.2014.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути