chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України з гімнастики перемогла в групових вправах на етапі Кубка світу

07 квітня 2014 о 16:51

Збірна України з художньої гімнастики виграла групові змагання у вправі з 5-ма парами булав на етапі Кубка світу в Лісабоні (Португалія).

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації гімнастики.

Українки за свій виступ отримали оцінку 16,850 бала, в той час як команди, що поділили 2-е місце — збірні Японії та Іспанії — набрали по 16,500 бали. У той же час, у вправі з 3 м'ячами і 2 стрічками українки фінішували на 3-му місці з результатом 16,650 бали. У переможниць з Японії — 17,050 бала, у команди Іспанії — 16,850 бали.

У загальному заліку збірна України поділила третє місце з командою Японії, пропустивши вперед збірні Іспанії та Азербайджану.

В особистому заліку ніхто з українок на п'єдестал змагань ані в окремих видах, ані в багатоборстві не піднімався. Краща з них — Вікторія Мазур — у багатоборстві посіла 9-е місце.

Переможницею змагань стала кореянка Єн Джей Сон.

Джерело: УНІАН
Розділи: Спорт в Україні

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути