chrome firefox opera safari iexplorer

Другий «круглий стіл» щодо ситуації в Україні пройде завтра в Харкові

16 травня 2014 о 21:29

Наступний круглий стіл національної єдності пройде завтра в Харкові. Про це повідомив віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський по завершенні пленарного засідання.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, відповідаючи на питання, коли і де пройде наступний круглий стіл, Кошулинський сказав: «Завтра в Харкові, о 12:00».

По завершенні першого засідання круглого столу 14 травня обговорювалася можливість його проведення в Донецьку. Голова облдержадміністрації Донецької області Сергій Тарута і мер Донецька Олександр Лук'янченко відзначили, що безпека учасників круглого столу буде забезпечена, проте один із співголів Леонід Кравчук зазначив, що перш ніж організовувати захід в Донецьку, слід проконсультуватися з керівниками силових та правоохоронних відомств.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути