chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні київське «Динамо» і донецький “Шахтар” боротимуться у фінал Кубка України

15 травня 2014 о 10:52

Фінал Кубку України між київським Динамо та донецьким Шахтарем буде зіграний 15 травня у Полтаві на стадіоні Ворскла ім. Олексія Бутовського.

Початок матчу незмінний — 20:00.

Спочатку фінал збиралися провести в Харкові, але через ситуацію в східних регіонах футбольна влада змінила місце проведення гри. Також було вирішено проводити гру без глядачів, але обурення уболівальників, та й самих команд, переважило, і ФФУ таки відкрила трибуни для глядачів.

У протистоянні двох найтитулованіших команд України в національному Кубку на даний момент рівновага — по дев'ять перемог у турнірі. В останні шість сезонів «Динамо» незмінно програвало "Шахтарю " в Кубку України, переважно це траплялося на ранніх стадіях, а ось в очних зустрічах у фіналі Кубка України на даний момент нічия — по три перемоги у кожної з команд.

«Шахтар» підходить до матчу у статусі новоспеченого чемпіона України і в разі перемоги в Кубку може оформити шостий у своїй історії «золотий дубль». «Динамо» провалило чемпіонат і вперше залишилося без медалей, так що у киян останній шанс скрасити кінцівку сезону.

Серед кадрових втрат у «Шахтаря» в першу чергу потрібно відзначити відсутність центрального захисника Ярослава Ракицького. Також пропустять матч форвард Факундо Феррейра і півзахисник Ілсіньо. У «Динамо» точно не зіграє травмований центрбек Євген Хачеріді, під питанням участь у матчі Олега Гусєва.

Як повідомляє 1927.kiev.ua, 15 травня о 19:55 – пряма трансляція фіналу Кубка України на каналі «Україна» та вперше в історії турніру в HD-якості на телеканалі «Футбол 2».

З місця подій матч коментуватимуть Сергій Панасюк та Олександр Сопко.

Висвітлення поєдинку за участю українських футбольних грандів розпочнеться о 19:00 на каналі «Футбол 2» виїзною студією інформаційно-аналітичної програми «Футбол LIVE». Ведучий Іван Гресько з експертами Йожефом Сабо та Сергієм Морозовим проаналізують стан команд і зроблять свої прогнози на матч. Також в ефірі – коментарі гравців, ексклюзивні прямі включення та інтерв'ю.

Після завершення поєдинку відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців, а о 22:15 в післяматчевій студії програми на каналі «Футбол 2» на глядачів чекає розгорнутий аналіз гри.

Дивіться пряму трансляцію фінального матчу Кубка України з футболу 15 травня о 19:55 на телеканалі «Україна», а також в HD-якості на каналі «Футбол 2».

Нагадаємо, що канали «Україна», «Футбол 1» і «Футбол 2» – офіційні транслятори фіналу Кубка України.

За матеріалами Champion. Українська правда, ЛігаБізнесІнформ

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути