chrome firefox opera safari iexplorer

Старт чемпіонату України затверджено на 26 липня

30 травня 2014 о 13:29

Новий футбольний сезон в Україні розпочнеться наприкінці липня. Традиційно сезон відкриє матч за Суперкубок України між чемпіоном країни донецьким «Шахтарем» і переможцем Кубка київським «Динамо».

А старт чемпіонату України 2014/15 затверджено на 26 липня. Про це повідомив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

Однак поки невідома остаточна кількість команд, які гратимуть у Прем'єр-лізі в новому сезоні. Та й старт чемпіонату може бути перенесено.

«Старт чемпіонату України затверджений на 26 липня. Можливе коректування по термінах зі зміщенням початку першості трохи далі, в залежності від ситуації.

На ухвалення рішення впливатиме обстановка, проте це питання в будь-якому випадку буде розглядатися найближчим часом. Буде затверджена дата старту, щоб команди могли орієнтуватися по своїй підготовці.

У червні відбудуться збори учасників Прем'єр-ліги, в яких візьмуть участь вищі органи правління. Там буде прийнята структура чемпіонату: кількість команд, які зіграють у Прем'єр-лізі, регламент чемпіонату і календар. Аналогічні дії будуть проведені на засіданні центральної ради Професійної футбольної ліги, а потім виконавчий комітет Федерації футболу України прийме остаточне рішення», — пояснив футбольний чиновник.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути