chrome firefox opera safari iexplorer

У День музеїв кияни зможуть взяти участь у квесті

14 травня 2014 о 16:33

18 травня столичні музеї – Національний художній музей України, Музей мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків та Національний центр народної культури “Музей Івана Гончара” – проводять міжмузейний квест.
 
“У нинішній час недоречно влаштовувати гуляння – тому ми бажаємо провести цей день у форматі діалогу з вами. Тема нашого квесту – героїчне та буденне – запрошує переосмислити події сьогодення через призму культурної пам’яті”, – йдеться у повідомленні Українського центру розвитку музейної справи.
“Завітавши в кожен з музеїв-учасників, ви отримаєте мапу з маршрутом і питаннями по експозиції. Відвідавши три експозиції, залишайте відповіді організаторам. Всі учасники отримають цікавий досвід незвичного спілкування з музеєм, а переможці квесту – цікаві музейні подарунки”, – розповіли організатори.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути