chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройшов флешмоб «за мир і єдність»

27 травня 2014 о 14:58

У рамках міжнародного проекту «Всесвітній день внутрішнього миру» («The World Day for Inner Peace») біля сцени на Майдані Незалежності відбувся соціальний флешмоб «Молитва за мир і єдність в Україні та всьому світі», повідомляє УНН.

Ініціатори ідеї – Всеукраїнська спілка об’єднань громадян «Асоціація Сахаджа Йоги України».

На Майдані Незалежності зібралися люди заради ідеї «Єдності, миру та любові», незалежно від віку, статусу, віросповідання та національності, від малого до найстаршого — молитися разом за мир в Україні й цілому світі!

Ціль флешмобу – колективна молитва-звернення про пробудження духовної сили любові всередині кожної людини задля ідеї просвітлення індивідуальної й колективної свідомості та еволюційного розвитку людства.

Кожний учасник прийшов з квіткою — символом внутрішньої молитви до Творця, і під час акції піднімав її у небо.

Також паралельно флешмоб пройшов у м. Івано-Франківську, Львові та Білій Церкві.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути