chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові втретє пройде «Майстерня міста»

26 травня 2014 о 11:57

З 6 до 30 червня у Львові втретє відбудеться урбаністично-культурна ініціатива «Майстерня міста». Цьогоріч всі охочі зможуть долучитися до обговорення громадського простору міста та шляхів його покращення.

Захід відбуватиметься на площі перед національним університетом ім. І. Франка. Там організують спеціальну зону, де відбуватимуться різні культурні заходи, серед яких майстер-класи, семінари, дискусії, фільми, концерти та виставки, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ключовою темою цьогорічної «Майстерні міста» є громадський простір. Зокрема, обговорюватимуться теми комфортності громадських місць та їх використання, а також шляхи їхнього вдосконалення.

На переконання організаторів, проект створює відкриту платформу для всіх, хто бере активну участь у відновленні та розвитку міста.

Нагадаємо, що «Майстерня міста» щорічно проходить в рамках проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова». Торік захід тривав з 30 травня до 6 липня на площі Ринок.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути