chrome firefox opera safari iexplorer

Засідання Кабміну і круглий стіл вирішили провести в Миколаєві

20 травня 2014 о 16:43

У середу, 21 травня, під головуванням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка уряд проведе виїзне засідання в Миколаєві.

Про це сьогодні повідомила прес-служба Кабінету міністрів.

Як повідомляється, початок засідання заплановано на 11:00. Згідно з інформацією Миколаївської обласної державної адміністрації, в середу місто готується також прийняти учасників круглого столу національної єдності за участю глави уряду. Початок засідання заплановано на 13:30. Зустріч відбудеться в будівлі Чорноморського державного університету ім. Петра Могили.

Нагадаємо, напередодні про те, що круглий стіл національної єдності відбудеться 21 травня в Донецьку, повідомив у Києві голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута. Сьогодні Донецький міський голова Олександр Лук'янченко сказав на прес-конференції, що йому нічого невідомо з даного приводу.

Раніше круглі столи національної єдності відбулися у Києві та Харкові.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути