chrome firefox opera safari iexplorer

Є усі можливості за кілька років відновити спортивну інфраструктуру у Києві

24 червня 2014 о 16:57

 

Радник Президента України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко, виступаючи на відкритті оновленого спортивного майданчика в одному з мікрорайонів на Оболоні, подякував своїм колегам: олімпійському чемпіону Вадиму Гутцайту та Першому заступнику Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимиру Авраменку та Голові Оболонської РДА Миколі Тихонову за підтримку його ініціативи по відновленню спортивної інфраструктури Києва. Тепер, як зазначив Микола Томенко, діти, школярі і взагалі усі мешканці мікрорайону матимуть можливість у будь-який час спортивно та енергійно провести свій вільний час (зіграти у футбол, баскетбол чи настільний теніс).

DSC_7857
Микола Томенко каже: «Ми показали приклад того, як при активній співпраці з місцевою владою, мешканцями та підприємцями можна за кілька років відновити усю інфраструктуру спортивних майданчиків у мікрорайонах міста Києва». Адже для усіх не секрет, що попередня влада опікувалась будівництвом наддорогих спортивних об’єктів при будівництві яких можна заробити, а не відновленням майданчиків, де кожен охочий безоплатно може займатись фізичною культурою та спортом.

DSC_7905
«Зараз же необхідно йти навпаки:спочатку відновити інфраструктуру масового спорту, а потім інвестувати у наддорогі спортивні споруди!», — зазначив Микола Томенко.

DSC_7967
Після відкриття спортивного майданчику Микола Томенко взяв участь у змаганнях, зігравши у баскетбол і настільний теніс зі школярами, та нагородив найактивніших учасників змагань подарунками.

DSC_7932DSC_7926

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути